JUNE 20 2014_Amsterdam (NL) Margaret Dygas @ Cruquiusgilde Warehouse

nl-0620-597353-343261-front

Date / Friday, 20 June 2014
Time / 23:00 – 09:00
Venue / Cruquiusgilde Warehouse – Cruquiusweg 124a
Cost / 11 presale, 14 door
Line-up / Margaret DygasCarlos Valdes, Reiss

Friday 20 june 2014
One Night Off with Margaret Dygas
From 23.00 tot 09.00u
With Margaret Dygas, Reiss en Carlos Valdes
Tickets: 11 euro vvk

Carlos Valdes presents One Night Off w/ Margaret Dygas (Perlon, Panoramabar, DE)
Margaret Dygas, Reiss & Carlos Valdes 20/6 in Cruquiusgilde

Na Vreemd, Crackhouse, Body Code en recentelijk Is Burning in Trouw, pakt Carlos Valdes opnieuw uit met een bijzonder avondvullend programma in onze hoofdstad. Geïnspireerd door zijn recente optredens in Berlijn, besloot hij long-time friend en Berghain/Panoramabar resident Margaret Dygas voor vrijdag 20 juni uit te nodigen voor een nacht vol gestripte kwaliteitshouse. Plaats delict van One Night Off is de intieme loods van Cruquiusgilde in Amsterdam-Oost.

Naast dj, producer en gezicht van de Amsterdamse nacht is vrijwel iedereen het er over eens dat Carlos Valdes gevoel heeft voor kwaliteit. Als promoter en organisator heeft hij ons land in de afgelopen vijftien jaar een keur aan avonden voorgeschoteld. Carlos is een nachtvlinder, die de fijne plekken in de stad weet te vinden. Om er vervolgens artiesten uit te nodigen die soms verrassend en vooral vaak een intieme en spannende sfeer kunnen neerzetten. Zijn line ups vol house en techno worden altijd aangevuld met kwalitatief opkomend talent van eigen bodem. Op vrijdag 20 juni kiest Valdes voor uplifting house, met in de line up Margaret Dygas, VBX resident Reiss en Carlos zelf.

Geboren in Polen, gestudeerd in New York, gerijpt in London en zichzelf gevonden in Berlijn: dat is Margaret Dygas ten voeten uit. Zeven jaar geleden verhuisde de eigenzinnige dame naar de Duitse hoofdstad, om er haar carriere nog meer vleugels te geven. Ze begon met het schrijven en produceren van muziek en heeft sindsdien EP’s en albums gereleased op Perlon, Ostgut Ton, Contexterrior, PowerShovelAudio en Non Standard Productions. Door haar brede muzikale achtergrond zijn de dj sets van Dygas altijd spannend en verrassend, maar doorspekt van een kwalitatieve sound. Verwacht een diepe en dub-georienteerde house avond van de drie artiesten op de bill. Allen zullen zij een drie uur durende set weggeven. Op vrijdag 20 juni ben je vrij om jezelf te verliezen in de muziek, tijdens One Night Off.

One Night Off wordt georganiseerd door 

Advertisement

About Once Was Now

www.brandyeveallen.com www.oncewasnow.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: